Cursus inhoud Intuïtieve en Emotionele Ontwikkeling

Intuïtief is zo oud als de mensheid zelf.

Je “voelt” of iets echt is of goed, of niet. Maar durven we daar ook op te vertrouwen? Het hoe en waarom wordt uitgebreid zelf ervaren in deze, met niets te vergelijken cursus.
De ooit rond 1980 vanuit Berkeley (California- USA) gekomen Intuïtieve Opleidingen hebben bewezen de mens te raken in de ziel. Je spirituele en intuïtieve gaven, die ieder mens heeft, komen tot bloei in slechts 12 lessen. En ieder op eigen wijze. Je krijgt meer liefde voor je eigen stijl van ervaringen opdoen. Je leert oude energie van jezelf en energie van anderen los te laten, heel praktisch. En je leert te doen waar je blij van wordt.

Welke onderwerpen komen aan de orde:
Wat is de rode draad in je leven en met welk thema ben je nu bezig? Hoe werkt dat door tot je omgeving? Wat zijn je overtuigingen en hoe hebben deze effect op de realiteit die je creëert? Welke non-verbale boodschappen zend je uit en welke vang je op?
Hoe gaan we om met mannelijke en vrouwelijke energie en hoe kan je die gebruiken? Wie ben ik in wezen, communicatie met jezelf en andere wezens. Hoe gebruik je de verschillende spirituele energieën?
Hoe kan je door middel van gedachtenkracht een wens leren neerzetten? Hoe maak je contact met je eigen essentie, zodat je meer gevoel voor eigenwaarde kunt krijgen?

Er zit opbouw en humor in de lessen.
Ontspanning en actie wisselen elkaar af. Je krijgt meer ruimte om jezelf te mogen zijn, in alle omstandigheden. Je leert meer nee zeggen, als je dat nodig vindt. Je zelfwaardering groeit, evenals je (zelf)vertrouwen. Deze cursus is tevens een reis door de chakra’s (energiegebieden in je lichaam).
Veiligheid is gewaarborgd, want ik werk altijd met een assistent(e). Er is veel respect voor de aanleg van iedere cursist, zodat je in vrijheid kunt leren.

Voor wie is de cursus bestemd?
Voor iedereen, die zichzelf serieus neemt (met een knipoog). Voor mensen, die bij ons of elders al ervaring hebben opgedaan met energiestromen, de chakra ́s en aura ́s al heeft leren kennen en wie nieuwsgierig is naar de eigen mogelijkheden, die veel verder reiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Belemmeringen daarin, zoals bijvoorbeeld: ”Wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje”, leer je ontdekken en omzetten in een positief wereldbeeld en beeld van jezelf.

Technieken die wij hierbij gebruiken zijn:
- ontspanningsoefeningen;
- creatieve oefeningen, o.a. tekenen en bewegen;
- visualisatieoefeningen (stimuleren van de fantasie; zoals u weet komen mensen met een ontwikkelde fantasie eerder op oplossingen van problemen);
- eenvoudig lichaamswerk;
- werken met kleuren;
- psychologie;
een healingles als afsluiter.

Het doel van de cursus is om lekkerder in je eigen vel te komen en meer vrijheid en ontplooiing te ervaren in alle aspecten van je leven. Dit alles in communicatie met jezelf en met anderen.

De cursus duurt 12 weken (of 2 maal 6 weken) en daarna is een vervolg mogelijk. De kosten zijn 25 Euro per les. Gelieve de hele cursus te betalen na de eerste les. Een regeling is mogelijk. Gemakkelijk zittende kleding is aan te bevelen.

Het is mogelijk om een CD te bestellen van deze cursus. Deze duurt 76 minuten en kost slechts 10 euro.

Aanmelden:
Graag zo snel mogelijk (telefonisch) bij Anna van Leeuwen, Dinkel 22, 3068HB Rotterdam (Zevenkamp); tel: 010-4203924 of per mail: annavl@hetnet.nl. Na aanmelding bent u meteen geplaatst op de cursus. De aanmelding geschiedt in volgorde van binnenkomst. Als u op een wachtlijst komt wordt u zeker teruggebeld. De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

U bent van harte welkom op onze ongewone cursus.