Cursus inhoud Intuïtieve en Emotionele Ontwikkeling

Intuïtie is zo oud als de mensheid zelf.

Je “voelt” of iets echt is of goed, of niet. Maar durven we daar ook op te vertrouwen? Het hoe en waarom wordt uitgebreid zelf ervaren in deze, met niets te vergelijken cursus, speciaal voor diegenen die al wat meer weten over energie-stromen.

De ooit rond 1980 vanuit Berkeley (California- USA) gekomen Intuïtieve Opleidingen hebben bewezen de mens te raken in de ziel.
Je spirituele en intuïtieve gaven, die ieder mens heeft, komen tot bloei in slechts 8 lessen. En ieder op eigen wijze. Je krijgt meer liefde voor je eigen stijl van ervaringen opdoen. Je leert oude energie van jezelf en energie van anderen los te laten, heel praktisch. Met verrassende oefeningen en meditaties.

Welke onderwerpen komen aan de orde:
Wat is de rode draad in je leven en met welk thema ben je nu bezig?
Hoe werkt dat door tot je omgeving?
Wat zijn je overtuigingen en hoe hebben deze effect op de realiteit die je creëert? Welke non-verbale boodschappen zend je uit en welke vang je op?
Hoe gaan we om met mannelijke en vrouwelijke energie en hoe kan je die gebruiken?
Wie ben ik in wezen, communicatie met jezelf en andere wezens.
Hoe gebruik je de verschillende spirituele energieën?
Hoe kan je door middel van gedachtekracht een wens leren neerzetten?
Hoe maak je contact met je eigen essentie, zodat je meer gevoel voor eigenwaarde kunt krijgen?

Er zit opbouw en humor in de lessen!
Actie en ontspanning wisselen elkaar af en de ene les is een voortborduren op de andere les. Probeer dus geen les te missen! Ook werken wij met huiswerk, zodat je thuis of op het werk kunt oefenen met het geleerde.
Wij werken altijd met een assistent(e), zodat ieders veiligheid is gewaarborgd. Er is veel respect voor de aanleg en het karakter van iedere cursist, zodat je in vrijheid kan leren.

Voor wie is de cursus bedoeld?
Voor iedereen, die zichzelf serieus neemt (met een knipoog).
Voor mensen, die bij ons of elders al ervaring hebben opgedaan met energiestromen, de chakra´s en aura´s al heeft leren kennen en wie nieuwsgierig is naar de eigen mogelijkheden, die veel verder reiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden.
Belemmeringen daarin, zoals bijvoorbeeld: ”Wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje”, leer je ontdekken en omzetten in een positief wereldbeeld en beeld van jezelf.

Technieken die wij hierbij gebruiken zijn:

  • ontspanningsoefeningen;
  • creatieve oefeningen, o.a. tekenen en bewegen;
  • visualisatieoefeningen (stimuleren van de fantasie; zoals u weet komen mensen met een ontwikkelde fantasie eerder op oplossingen van problemen);
  • lichaamsoefeningen vanuit je intuïtie;
  • werken met kleuren;
  • psychologie;
  • een healingles als afsluiter.

Het doel van de cursus is om lekkerder in je eigen vel te komen en meer vrijheid en ontplooiing te ervaren in alle aspecten van je leven. Dit alles in communicatie met jezelf en met anderen.

De cursus duurt 8 lessen (zie menu Cursus Data voor de prijs) en is ook een voorbereiding op de Healing-Opleiding!
De kosten zijn 25 Euro per les (200 Euro per cursus). Gelieve de hele cursus te betalen na de eerste les. Een regeling is mogelijk.
Gemakkelijk zittende kleding is aan te bevelen.

Aanmelden:
Graag zo snel mogelijk bij Anna van Leeuwen per tel: 06 3901 7304 of per mail: annavl@hetnet.nl

Over de docente:
Anna van Leeuwen (opleiding Utrecht 1993) heeft vele jaren ervaring in het bedrijfsleven, welzijnswerk (HBO), volwassenonderwijs en nu als docente van deze cursussen. Zij is een erkende aura en chakra-healer en docente. Zij heeft een eigen praktijk als “Healer” en “Reader”, dat wil zeggen het herstellen en lezen van de uitstraling en energiepunten van mens en dier. Zij geeft ook verschillende keren per jaar workshops, o.a. “klanksessie”, “stress”, “concentratie”, ”mindfulness” en “dromen”. Ook geeft zij op verzoek lezingen aan groepen, instellingen enz.
Zie ook de website www.annavl.net

U bent van harte welkom op onze bijzondere cursus!